marți, 5 februarie 2013

FORMATIA DE LUCRU


FORMATIA DE LUCRU


Numarul de lucratori încadrati într-o unitate gastronomica constituie formatia de lucru a unitatii si se stabileste în functie de urmatorii factori:
1   Profilul, gradul de confort si forma de servire
2    Numarul de locuri în sala de servire si suprafata de productie
    Functii specifice în formatia de lucru:
a   Personal de conducere: director de complex - manager; sef de unitate - director, patron; sef de sala - asistent manager, supervizor
b    Personal de productie:  bucatar, cofetar - patiser debutant si specialist, maistru în arta culinara
c    Personal de serviresef de sala, ospatar, picol, elev practicant
d    Personal economiccontabil, casier, economist
e    Personal tehnicmecanic, lacatus, tâmplar, fochist, lenjereasa
f    Personal auxiliarportar, muncitor întretinere spatii productie, grupuri sanitare, muncitor manipulare marfuri si ambalaje

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu